MAMMA LICIA

MAMMA LICIA lekker en snel !

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 16 beoordelingen
4 mei 2020 om 9:12 Heerlijke mini pizza’s gegeten. Kwaliteit was echt heel goed. Top
1 mei 2020 om 21:34 Probably the best italian food in the Netherlands. Definitely the best homemade pasta in Rotterdam. The carbonara is delicious!! Real italian food, made by real italian people. Love it!!
1 mei 2020 om 0:54 Als je deze carbonara op heb wil je geen andere meer. Lekker basic maar pure smaak. En verse pasta, dit proef je echt!
30 apr 2020 om 17:35 Wat een leuke tent ! Echte italiananen aan het koken en serveren. Producten smaken en ruiken echt fantastich! Een van de beste pizza van rotterdam.
23 apr 2020 om 21:20 Overheerlijke pasta carbonara en mini pizza's!
9 apr 2020 om 22:08 GE WEL DIG !! Ik kwam mijn pizza halen en ondanks de maatregelen voeld ik me super welkom en alsof ik in Italië was. Ze lieten me een beetje pasta proeven.. ik moest ook een pasta meenemen. Pizza was fantastisch. Zeer aan te raden dus ! Wel 1,5 afstand.
8 apr 2020 om 21:23 Heerlijk gegeten!!
4 apr 2020 om 8:42 Super lekker weer
30 jan 2020 om 22:31 Bezorging duurde lang en het eten werd koud geleverd
19 nov 2019 om 17:08 Echt italiano! In deze zaak wordt alles vers gemaakt en dat proef je.. de Puccia werd op het moment gemaakt en de vleeswaren smaken echt fantastisch. Ik kom zeker een keer hier eten!
10 okt 2019 om 21:37 2 pasta’s genomen die erg lekker waren. De 2 sterren beoordeling is puur vanwege de prijs. Deze is belachelijk hoog. 15 euro voor 1 pasta in een vrij klein bakje is echt heel veel geld. We hadden daarna ook nog trek en zulke grote eters zijn we niet.
25 sep 2019 om 21:30 Pasta dreef in een laag vet, spekjes waren aangebrand Lang gewacht op de bezorging